×

Milloin huomasit kananmunan maistuvan hyvältä?

Olemme vahvasti sitä mieltä, että nykyaika on tuonut munateollisuuteen kaavamaisen jähmettymisen. Vaaditaan, että tuotanto on tasaista ja munankoko aina samaa. Kanat määrätään teurastettavaksi mielestämme aivan liian varhain, juuri kun ne ovat oppineet tavoille kanalassa. Tahdotaan tehdä maksimitulos pienimmällä mahdollisella raaka-aineella ja painaa näin hintaa alas. Todella moni tuntuu näkevän kanatalouden vain teollisena tuotantona – tarkoituksena tuottaa tasalaatuista normimunaa mahdollisimman halvalla.

Me emme tee niin.

Ainutlaatuista makua ja laatua

Me olemme tällä hetkellä Suomen vanhin luomukanala. Ruokimme kanamme ainoana Suomessa vain luomukauralla. Me hoidamme kanojamme yli sadan vuoden kokemuksella. Luomukananmuniamme löytyy ympäri Etelä-Suomea hyvin varustelluista kaupoista, hotelleista ja ravintoloista.

Lue lisää    

Luomukananmunia joka tarpeeseen

Erinomaisen ruokinnan ansiosta meiltä saa myös jumbo-munia rasiassa normaalikokoisten munien lisäksi. Rasioiden lisäksi tarjoamme irtomunia kauppoihin, hotelleihin, ravintoloihin sekä ruokapiireille.

Löydä suosikkisi    

Nostetaan rimaa jo vuodesta 1978

1970-luvun lopulla professori Pulliainen ja Juha Kuorttinen kehittivät uudenlaisen kananrehun. Tästä kehittyi ajan myötä meidän oma salainen resepti, jolla olemme ruokkineet kanojamme ainoastaan luomukauralla.

Lue lisää reseptistämme   

Me uskomme rehtiin työntekoon

Meillä ei näy siistejä vaaleita työtakkeja tai nättejä hiussuojia. Meillä ei ole tietokoneita kanaloissa tarkkailemassa ja automatisoimassa kaikkea. Siellä olemme me, tyytyväisinä kanojen keskellä, haistellen ja aistien.

Lue lisää arvoistamme    

Kunnioitusta elämää kohtaan

Luomu takaa puhtaan ruoan meille kaikille. Kaikki tehdään alusta asti ilman keinotekoisia lannoitteita ja myrkkyjä, jonka ansiosta luomussa ei ole haitallisia jäämiä. Luomussa maaperältä ei vaadita maksimitulosta joka vuosi.

Lue mitä luomu merkitsee meille