Kuorttisen luomukanala,
Soskuantie 91,
Lappeenranta.
kotkot@kuorttisenluomukanala.fi
0400-658 499 / Aki (Tilan asiat)
050 – 593 0874 / Janne (Myynti ja markkinointi)

Juha Kuorttinenpäällikkö
p. 040 5538 499
Juha tarkkailee ja hoitaa kanoja jo neljänkymmenen vuoden kokemuksella. Pettämätön silmä näkee pienimmätkin nyanssit kanojen habituksesta tietäen heti mitä pitää tehdä. Jos tulet tilalle ja huomaat kahden tunnin jälkeen puhuneesi jonkun kanssa, se oli Juha. Joskus työnteko vaihtuu traktorilla ajeluun ja kanteleen soittamiseen. Juha on myös Mestaripelimanni nro 123.

Satu-Anne Kuorttinenylipäällikkö
Kuorttisen luomukanalan rautarouva hoitaa niin arjen, kuin tilankin pyörittämisen suvereenisti omalla leppoisalla tavallaan. Juhan kanssa ainoana siipikarjakoulun käyneinä  kanafarmareina Suomessa ei ole asiaa, mitä tämä pariskunta ei tietäisi tai osaisi hoitaa.

Aki Kuorttinenäestäjämekaanikko
p. 0400-658 499
aki@kuorttisenluomukanala.fi
Kevät on Akin kulta-aikaa. Silloin saa painaa 24 tuntia vuorokaudessa peltoja pitkin. Aki siis hoitaa meidän peltojen viljelyn ja hoitamisen. Muu aika menee metsässä puita kaadellen, korjaten talonkokoisia koneita tai hoitaen logistiikka- ja luomuasioita. Eli Aki siis tekee melkein mitä vain tarvitaan. Vapaa-ajalla Aki kuntoilee ja päristelee mopolla montulla, eli ajaa motocrossia.

Lassi Kuorttinenrakentajamekaanikko
Lassi eli Late on Kuorttisen luomukanalan tipuemo kaikessa liki kahden metrin partaisessa herkkyydessään. Late kasvattaa tiput poikasiksi ja siitä muniviksi kanoiksi. Muina aikoina Late korjaa kanaloita ja kaikkea mitä kanaloihin kuuluu. Ja opettaa Jannelle miten asioita korjataan. Latella on lehmän hermot. Jos vapaa-aikaa löytyy Late rassaa vanhoihin autoihin uutta elämää, tai huvittelee ajamalla pystysuoria mutaseinämiä pitkin autollaan.

Janne Rautakannelmyynti- ja markkinointivastaava yleismies
050-593 0874
janne@kuorttisenluomukanala.fi
Viimeisimpänä tilalle töihin tullut Janne on aiemmin ollut mainostoimistossa suunnittelijana. Tämän takia Laten ja Akin suurinta huvia on katsoa, kun janne paukuttaa jotain osaa paikalleen ja tunnin huhkimisen jälkeen menevät laittamaan sen heittämällä kiinni. Elämä on opettelua. Janne hoitaa asiakassuhteita sekä kaiken mainostamisen ja markkinoinnin lähes viidentoista vuoden kokemuksella. Ja opettelee kanan sielunelämää. Vapaa-aikana Janne remontoi taloaan ja rapsuttaa pihamaata sekä lueskelee 50-luvun kanakirjoja.

Kaisa Rautakannellaadunvalvoja
Jälleen äitiyslomalla oleva Kaisa viettää aikansa kananmunia keräillessä, kanoja kiertäessä sekä pakkaamolla rasioita näprätessä. Jos aikaa jää, hän pitää Jannea kurissa ja nuhteessa sekä kertoo muille missä meni pieleen. Nyt Kaisa hoitaa tyttövauvaa kotona.

Sariannayleisnainen
Partalan vannoutunein heppatyttö Sarianna kerää munat, hoitaa kanat ja järjestelee pakkaamonkin uuteen uskoon. Tehopakkaus, joka tällä hetkellä hoitaa poikavauvaa kotonaan.

Anniyleisnainen
Anni tuli täyttämään Puten jättämää aukkoa kanojen hoidossa ja munien keräämisessä. Tämän lisäksi Anni on apuna pakkaamolla. Anni on se, joka tulee avaa munanmyynnin oven ja pyytää hymyillen kaikkia asettumaan jonoon. Pelottavaa, mutta se toimii.

 

Kuorttisen luomukanala
Soskuantie 91
53400 Lappeenranta

ulkoasu ja tekniikka © Janne Rautakannel 2015
sisältö © Kuorttisen luomukanala