×
Ulkoilevan ja vapaan kanan luomumunia

Ulkoilevan ja vapaan kanan luomumunia

Kuorttisen luomukanalan ulkoilevan ja vapaan kanan ruskeita luomumunia löytää hyvin varustelluista kaupoista ympäri Suomea. Jos et löydä muniamme lähikaupastasi, voit helposti vaikuttaa meidän munien saapumiseen sinne. Olimme ensimmäinen kanala, jolta sai XL-munia kaupasta. Meiltä saa ruskeita ulkoilevan ja vapaan kanan luomumunia munia rasioissa, irtomunina, sekä tyhjiä rasioita.

6XL – vihreä rasia

Kuorttisen luomukanalan 6xl - vihreä rasia

Erinomainen ruokinta ja kanojen hoito mahdollistivat meille jumbo-munien tuomisen markkinoille vuosia muita ennen. Munakoko kasvaa kanan iän myötä, joten jumbo-munat ovat yleensä vanhempien kanojen munia.

 

6M sininen rasia

Kuorttisen luomukanalan 6M - sininen rasia

M-kokoinen muna kuuden kpl:n rasiassa, eli perusmunarasia. Nämä ovat yleensä nuorten ja vähän varttuneempien mammojen munia.

 

10M – oranssi rasia

Kuorttisen luomukanalan 10M - oranssi rasia

M-kokoinen perusmuna isommassa rasiassa. Rasiassa on nuorten- ja keski-ikäisten kanojen munia.

 

30M – irtomunat

Kuorttisen luomukanalan irtomunat

Valitse itse, minkä munan otat mukaasi!

Irtomunina myymme sekä M- että L-kokoista luomumunaa. Sesongin mukaan valikoimassamme on myös S-kokoinen herkullinen pikkumuna. Pikkumunat ovat nuorten kanojemme ensimunia. Niiden nestepitoisuus on pieni, mutta ravintosisältö sama kuin isoissa munissa. Siksi pikkumunat maistuvat erittäin hyvältä.

Kennot ja rasiat

Meiltä on mahdollista ostaa myös 6M ja 10M rasioita sekä 30L kennoja. Kennot ja rasiat myydään pötköinä.