Banaanileipäset
Nopeaa nokittavaa
Makea leivonta
Helpompaa ja herkumpaa välipalaa saa hakea! Mut ei tarvii, se on tässä.
Nää vikkelästi valmistuvat näppärät namupalat on kaikille teille pää kolmantena koipena viipottaville!
Maistuu niin talven riennoissa kuin teekupposenkin kaverina!
Banaanileipäset
- 2-3 tummaa banaania
- 3 luomumunaa
- 1/2 dl rypsiöljyä
- 1/2 tl suolaa
- 3 dl kaurahiutaleita
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- Muussaa banskut ja sekoita kulhossa munien ja öljyn kanssa.
- Yhdistä kuivat aineet keskenään ja kääntele mukaan.
- Anna taikinan tuumailla tovi ja levitä keoiksi leivinpapereilla vuoratuille uunipelleille.
- Tasoita ja ripottele päälle kaurahiutaleita jos tykkäät. Jos et tykkää, älä hyvä ihminen ripottele.
- Paista 200 asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia, kunnes pohjissa väriä ja päältäkin nätin näköisiä.