Hapanohukkaat anjovistäytteellä
Lounaaksi lettuja? No mikä jottei! Nämä hapanohukkaat saavat veikeän makunsa viilistä, eivätkä lainkaan pahastu saadessaan vierelleen ajatonta anjovistäytettä!
Ohje
- 1 kevytviili
- 3 dl maitoa
- 1 tl suolaa ja sokeria
- 3 luomumunaa
- 1 pss kuivahiivaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon hiiva, suola ja sokeri.
- Lisää huoneenlämpöinen viili ja kananmunat.
- Lopuksi sekoita mukaan jauhot ja kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia.
- Paista pannulla haluamasi kokoisia ohukkaita.
Anjovistäyte
- 4 luomumunaa keitettynä
- 2 tl Dijon-sinappia
- kevätsipulia
- ripaukset suolaa, pippuria ja sokeria
- 1 prk (65g) anjovisfileitä
- 100 g kermaviiliä
- Hienonna keitetyt kananmunat haarukalla pieneksi.
- Sekoita joukkoon sinappi ja kevätsipulisilppu.
- Lisää mausteet ja pienityt anjovisfileet sekä viimeiseksi kermaviiliä sen verran, että saat tahnasta haluamasi paksuista.
- Tarjoa hapanohukkaiden kaverina!