Lounaaksi lettuja? No mikä jottei! Nämä hapanohukkaat saavat veikeän makunsa viilistä, eivätkä lainkaan pahastu saadessaan vierelleen ajatonta anjovistäytettä!
Ohje
1 kevytviili
3 dl maitoa
1 tl suolaa ja sokeria
3 luomumunaa
1 pss kuivahiivaa
3 dl vehnäjauhoja
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja sekoita joukkoon hiiva, suola ja sokeri.
Lisää huoneenlämpöinen viili ja kananmunat.
Lopuksi sekoita mukaan jauhot ja kohota lämpimässä paikassa puolisen tuntia.
Paista pannulla haluamasi kokoisia ohukkaita.
Anjovistäyte
4 luomumunaa keitettynä
2 tl Dijon-sinappia
kevätsipulia
ripaukset suolaa, pippuria ja sokeria
1 prk (65g) anjovisfileitä
100 g kermaviiliä
Hienonna keitetyt kananmunat haarukalla pieneksi.
Sekoita joukkoon sinappi ja kevätsipulisilppu.
Lisää mausteet ja pienityt anjovisfileet sekä viimeiseksi kermaviiliä sen verran, että saat tahnasta haluamasi paksuista.