Hernepihvit
Ei kannata vetää herneitä nenään.
Ne on nimittäin paljon parempia pihveinä!
Mukaan ei tarvita munia mutkikkaampaa. Kahden raaka-aineen hernepihvit ovat hurmaavan herkullisia ja käyvät kaikille aina keliaakikoista maitoallergisiin.
Pirtsakan väriset pihvit passaa proteiininlähteeksi lautaselle, leivän päälle, välipalaksi tai evääksi ja valmistuvat vieläpä vikkelästi!
Hernepihvit
- 2 pss pakasteherneitä
- 5 luomumunaa
- (vajaa 1 tl suolaa)
- Kiehauta herneet pienessä vesitilkassa kasarissa supernopeasti.
- Kaada lävikköön ja huuhtele kylmän veden alla, kunnes ovat jäähtyneet.
- Nakkaa herneet, munat ja suola kapeaan, korkeaan astiaan ja surauta sauvasekoittimella tasaiseksi massaksi.
- Paista miedolla lämmöllä kevyesti öljytyllä (lettu)pannulla pieniksi pihveiksi.