×
Kaalilettuset

Kaalilettuset

       

Kaali, tuo keittiömaailman vaatimaton moniottelija. Taipuu niin raasteeksi, laatikoksi, piirakaksi, keitoksi, wokiksi kuin letuiksikin. Nämä paistamisen ja maistamisen arvoiset lounasletut kuuluvat arkiruokien aatelistoon, valmistuvat vikkelästi eikä hintakaan hirvitä.

Paistelemisiin!

Kaalilettuset

  • 350 g kaalinpäästä
  • 1 sipuli
  • 3 luomumunaa
  • 1 dl vettä
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • mustapippuria ja valkosipulijauhetta
  1. Suikaloi kaali ohueksi, silppua sipuli.
  2. Sekoita munien rakenne rikki kulhossa ja lisää mukaan vesi, jauhot ja mausteet.
  3. Kääntele kaali- ja sipulisilppu mukaan.
  4. Anna tovi tuumailla ja paista molemmin puolin öljytyllä pannulla lettusiksi.

Tarjoile vaikka valkosipulimajoneesin kanssa. Sekoita valkosipulijauhetta majoneesiin ja avot, saat valkosipulimajoneesia 😎

Vinkki! Korvaa halutessasi osa kaalista raastetulla porkkanalla. Jos et haluu, ni älä korvaa.