Kanaemon kolmioleivät
Nopeaa nokittavaa
Muuta maukasta
Vikkelästi valmistuvat, näppärät välipalaset ovat nopeaa nokittavaa kesäkiireissä!
Kanaemon kolmioleivät
- 1 rs (n.400 g) hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
- pari kesäsipulia varsineen
- currya, broilerimaustetta, valkosipulijauhetta, mustapippuria, sokeria ja suolaa maun mukaan
- 4 luomumunaa keitettynä
- 1/2 dl majoneesia
- persiljaa
- 12 paahtoleipäviipaletta
- (yrtti)voita tai pestoa leipien voiteluun
- Paista broilerin filesuikaleet pannulla öljyssä.
- Lisää silputut sipulit ja anna kuullottua.
- Mausta mieluisaksi.
- Anna hetken jäähtyä ja hienonna sitten leikkuulaudalla hakkelukseksi.
- Sekoita kulhossa broileri, hienonnetut kananmunat, majoneesi ja persiljasilppu.
Huom! Halutessasi lyhennä kananmunien keittoaikaa, tällöin tahnasta tulee mainio myös ilman majoneesia!
- Voitele kuusi leipäviipaletta yrttivoilla (pehmeään voihin sekoitettu hienonnettua persiljaa, valkosipulia, sitruunan kuoriraastetta, sormisuolaa) ja levitä broileritäytettä päälle.
- Nosta toiset kuusi leipäviipaletta kansiksi.
- Leikkaa reunat pois ja vielä kolmioiksi.
- Nakkaa tarjolle ja ihmettele kun leipäset katoavat parempiin suihin alta aikayksikön.