×
Kanaemon kolmioleivät

Kanaemon kolmioleivät

       

Vikkelästi valmistuvat, näppärät välipalaset ovat nopeaa nokittavaa kesäkiireissä!

Kanaemon kolmioleivät

  • 1 rs (n.400 g) hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
  • pari kesäsipulia varsineen
  • currya, broilerimaustetta, valkosipulijauhetta, mustapippuria, sokeria ja suolaa maun mukaan
  • 4 luomumunaa keitettynä
  • 1/2 dl majoneesia
  • persiljaa
  • 12 paahtoleipäviipaletta
  • (yrtti)voita tai pestoa leipien voiteluun
  1. Paista broilerin filesuikaleet pannulla öljyssä.
  2. Lisää silputut sipulit ja anna kuullottua.
  3. Mausta mieluisaksi.
  4. Anna hetken jäähtyä ja hienonna sitten leikkuulaudalla hakkelukseksi.
  5. Sekoita kulhossa broileri, hienonnetut kananmunat, majoneesi ja persiljasilppu.

Huom! Halutessasi lyhennä kananmunien keittoaikaa, tällöin tahnasta tulee mainio myös ilman majoneesia!

  1. Voitele kuusi leipäviipaletta yrttivoilla (pehmeään voihin sekoitettu hienonnettua persiljaa, valkosipulia, sitruunan kuoriraastetta, sormisuolaa) ja levitä broileritäytettä päälle.
  2. Nosta toiset kuusi leipäviipaletta kansiksi.
  3. Leikkaa reunat pois ja vielä kolmioiksi.
  4. Nakkaa tarjolle ja ihmettele kun leipäset katoavat parempiin suihin alta aikayksikön.