Elellään iltapäivää 1800-luvun englantilaisessa teesalongissa. Taustalla tunnelmallista klassista musiikkia. Kello viiden tee alkaa olemaan katettuna, pöytä notkuu jos minkämoista pikkupurtavaa. Kerrosvadeilla suolaista ja makeaa ja kaikkea siltä väliltä. Pieniä kurkkuvoileipiä, skonsseja kera kerman ja hillon, lehteviä leivoksia ja perinteisiä pikkuleipiä.
Paitsi, että ei muuten olla Englannissa. Ihan vuotta 2019 eletään, elävästä musiikista ei ole tietoakaan ja klassikkoleivoksetkin loistavat poissaolollaan. Huonomminkin tosin voisi olla, pöytään näet nostetaan päivitetyt versiot perinteisistä skonsseista. Nämä herkkuset maistuvat sellaisenaan ilman hilloa tai muita härpäkkeitä. Vehnäjauhot väistyvät kotimaisen kauran tieltä ja makeutta tuo mainio luomuhunaja. Nämä terveellisemmät versiot valmistuvat vaivattomasti muffinivuoissa ja maistuvat mihin vuorokauden aikaan tahansa!