No tähän aikaan vuodesta, tietenkin kesäkurpitsasta!
Satokauden satoisa sankari, kesäkurpitsa, sopii niin suolaiseen kuin makeaankin, tällä kertaa suussasulavaan suklaakakkuun.
Kun nimeksi lykätään kepposkakku, kesäkurpitsaa kammoksuvat kaveritkin kelpuuttavat tämän kahvipöytään. Ja jatkossa kaveeraavat kernaasti kera kesäisen kurpitsan.
Kepposkakku
4 luomumunaa
3 dl sokeria
3 tl vaniliinisokeria
4 dl vehnäjauhoja
2,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl tummaa kaakaojauhetta
150 g tummaa suklaata
2 dl rypsiöljyä
5 dl raastettua kesäkurpitsaa
Vaahdota munat ja sokerit.
Yhdistä kuivat aineet keskenään.
Sulata suklaa ja sekoita rypsiöljyyn.
Yhdistä kaikki keskenään, myös kesäkurpitsaraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.