Makaroonilaatikko 2.0
Hautoen hyvää
Pääruoka
Viime viikolla paisteltiin pestomunia ja tällä viikolla pohditaan mitä ihmettä siitä lopusta pestosta pyöräyttäisi.
Päätin puolestanne. Arkiruokien aatelistoon kuuluvasta kulmakivestä tulee peston pyörteissä pökerryttävän hyvää. Syömään!
Makaroonilaatikko 2.0
- 1 pss (350 g) makaroonia
- 400 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta
- 1 pieni purkki vihreää pestoa
- 8 dl maitoa
- 4 luomumunaa
- 1 tl suolaa
- Keitä makaroonit, saapi jäähä napakaksi.
- Ruskista jauheliha, lykkää silputut sipulit mukaan, anna kuullottua ja mausta.
- Yhdistä makaroonit, jauhelihaseos ja pesto.
- Nakkaa voideltuun vuokaan (vetoisuus 2,5 – 3 litraa passeli).
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada päälle. Siis sinne vuokaan.
- Paista 175 asteisessa uunissa vajaa tunti.