Makaroonilaatikko 2.0
Viime viikolla paisteltiin pestomunia ja tällä viikolla pohditaan mitä ihmettä siitä lopusta pestosta pyöräyttäisi.
Päätin puolestanne. Arkiruokien aatelistoon kuuluvasta kulmakivestä tulee peston pyörteissä pökerryttävän hyvää. Syömään!
Makaroonilaatikko 2.0
- 1 pss (350 g) makaroonia
- 400 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- suolaa, mustapippuria, valkosipulijauhetta
- 1 pieni purkki vihreää pestoa
- 8 dl maitoa
- 4 luomumunaa
- 1 tl suolaa
- Keitä makaroonit, saapi jäähä napakaksi.
- Ruskista jauheliha, lykkää silputut sipulit mukaan, anna kuullottua ja mausta.
- Yhdistä makaroonit, jauhelihaseos ja pesto.
- Nakkaa voideltuun vuokaan (vetoisuus 2,5 – 3 litraa passeli).
- Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada päälle. Siis sinne vuokaan.
- Paista 175 asteisessa uunissa vajaa tunti.