Makkaraperuna-munakas
Suit sait sukkelaa suuhun suikattavaa! Kun vapusta jääneet, jääkaapissa yksin kyyhöttävät nakit lyövät hynttyyt yhteen pottujen ja munien kanssa, syntyy jokaiikan lempiruokaa vailla vertaa!
Makkaraperuna-munakas
- Keitettyjä perunoita
- Nakkiloita (myös makkarat passaa)
- Nippu ruohosipulia
- 6 luomumunaa
- 5 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- mausteita maun mukaan (tässä mustapippuria ja valkosipulijauhetta)
- Palastele perunat ja nakit.
- Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
- Hienonna ruohosipuli ja ripottele päälle.
- Sekoita ja mausta munamaito.
- Kaada vuokaan.
- Lykkää 200 asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi.
- Nakkaa kylkeen raikasta vihersalaattia ja nauti kylmänä tai lämpimänä!