Suit sait sukkelaa suuhun suikattavaa! Kun vapusta jääneet, jääkaapissa yksin kyyhöttävät nakit lyövät hynttyyt yhteen pottujen ja munien kanssa, syntyy jokaiikan lempiruokaa vailla vertaa!
Makkaraperuna-munakas
Keitettyjä perunoita
Nakkiloita (myös makkarat passaa)
Nippu ruohosipulia
6 luomumunaa
5 dl maitoa
1 tl suolaa
mausteita maun mukaan (tässä mustapippuria ja valkosipulijauhetta)
Palastele perunat ja nakit.
Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
Hienonna ruohosipuli ja ripottele päälle.
Sekoita ja mausta munamaito.
Kaada vuokaan.
Lykkää 200 asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi.
Nakkaa kylkeen raikasta vihersalaattia ja nauti kylmänä tai lämpimänä!