×
Makkaraperuna-munakas

Makkaraperuna-munakas

       

Suit sait sukkelaa suuhun suikattavaa! Kun vapusta jääneet, jääkaapissa yksin kyyhöttävät nakit lyövät hynttyyt yhteen pottujen ja munien kanssa, syntyy jokaiikan lempiruokaa vailla vertaa!

Makkaraperuna-munakas

  • Keitettyjä perunoita
  • Nakkiloita (myös makkarat passaa)
  • Nippu ruohosipulia
  • 6 luomumunaa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • mausteita maun mukaan (tässä mustapippuria ja valkosipulijauhetta)
  1. Palastele perunat ja nakit.
  2. Levitä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
  3. Hienonna ruohosipuli ja ripottele päälle.
  4. Sekoita ja mausta munamaito.
  5. Kaada vuokaan.
  6. Lykkää 200 asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi.
  7. Nakkaa kylkeen raikasta vihersalaattia ja nauti kylmänä tai lämpimänä!