Mukkelismakkelis, kansankielellä ananaskeikaus. Retrompaa reseptiä saa kyllä etsiä. Mut ei tarvii, nimittäin tässä siulla on pomminvarma perusresepti, joka valmistuu vaikka silmät kiinni! Tää kahvipöydän kakkukaunotar on kuitenkin katsomisen – ja etenkin maistamisen arvoinen.
Harvassa on ne asiat, jotka toimivat 40 vuotta sitten ja menevät vielä tänäkin päivänä kuin kuumille kiville. Viis vuosista, keikauskakku on kestosuosikki kesät talvet! Vaikka uudet kokeilut ja kikkailut on kivoja, toisinaan on todettava, että vanhassa vara parempi. Tavallisista tykötarpeista vaatimattomasti valmistuva kakku on häkellyttävän hyvä mehevyyden multihuipentuma!
Ja kirsikkana kakun päällä, no tietysti kirsikka!
Mukkelismakkelis
Voita, puolisen desiä sokeria ja ananasrenkaita vuoan pohjalle
Taikina: