×
Munadippi

Munadippi

       

Lisukelaarin moniottelija, munadippi, valmistuu vikkelästi ja vie kielen mennessään sukkelasti.

Tarjoiluehdotus: kaiken kanssa.

 

  • 6-8 luomumunaa
  • 1 dl majoneesia
  • 2 tl dijon-sinappia
  • 1/2 dl ruohosipulia silputtuna
  • mustapippuria ja suolaa
  • valkosipulijauhetta
  1. Keitä munia noin kuusi minuuttia, niin että keltuainen jää hiukan löysäksi.
  2. Jäähdytä munia kotvanen kylmässä vedessä ja kuori.
  3. Hienonna munat haarukalla ja lisää loput ainekset mukaan.
  4. Tarkista maku ja tarjoile leipästen tai ihan minkä kaa vaa!

Vinkki! Sopii uuniperunoiden kylkeen, kastikkeeksi kalapuikoille, leivän päälle, dipiksi kasviksille…