×
Omenatarhurin pannukakku

Omenatarhurin pannukakku

       

Se on siinä!

Syksyn pehmein pannukakku pitää sisällään oman puun omenoita ❤ Paistamisen ja maistamisen arvoinen arkiherkku kelpaa niin kahvipöytään kuin kotiin kipittäville koululaisillekin!

Omenatarhurin pannukakku

  • 8 dl maitoa
  • 4 luomumunaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl vanilliinisokeria
  • 3 rkl sokeria
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • neljä nyrkinkokoista omppua raasteena
  • kanelisokeria
  1. Sekoita pannukakun ainekset omppuraastetta ja kanelisokeria lukuun ottamatta.
  2. Anna turvota tovi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle neliöpellille (n. 30×30 cm).
  3. Levitä omppuraaste pinnalle ja ripottele päälle kanelisokeria.
  4. Paista 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kypsä ja kaunis.