Syksyn pehmein pannukakku pitää sisällään oman puun omenoita ❤ Paistamisen ja maistamisen arvoinen arkiherkku kelpaa niin kahvipöytään kuin kotiin kipittäville koululaisillekin!
Omenatarhurin pannukakku
8 dl maitoa
4 luomumunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
2 tl vanilliinisokeria
3 rkl sokeria
2 rkl rypsiöljyä
neljä nyrkinkokoista omppua raasteena
kanelisokeria
Sekoita pannukakun ainekset omppuraastetta ja kanelisokeria lukuun ottamatta.
Anna turvota tovi ja kaada leivinpaperilla vuoratulle neliöpellille (n. 30×30 cm).
Levitä omppuraaste pinnalle ja ripottele päälle kanelisokeria.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kypsä ja kaunis.