Päärynä-piimäpannari
Satokauden pirtsakka päärynä pääsee pääosaan esityksessä, jossa piimästä pyöräytetään pannukakku vailla vertaa! Sivurooleissa kardemumma ja kaura huipentavat herkkuhetken! Pannukakku maistuu sellaisenaan välipalana tai vaniljajäätelöpallon kera jälkiruokana.
- 8 dl piimää
- 4 luomumunaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl vaniliinisokeria
- 4 rkl (ruoko)sokeria
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 rkl rypsiöljyä
- 3-4 päärynää kuutioituna ja 1 tl:ssa kardemummaa pyöriteltynä
- Sekoita munien rakenne rikki, lisää loput ainekset ja jätä turpoamaan toviksi.
- Kuori ja paloittele päärynä kuutioiksi.
- Sekoita kardemumma palojen joukkoon.
- Kaada pannaritaikina leivinpaperin päälle uunipellille jaripottele päärynäpalaset päälle.
- Paista 225 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.