×
Peltimakaroonilaatikko

Peltimakaroonilaatikko

       

Perinteisen lihamakaroonilaatikon pikkuserkku valmistuu vikkelästi pellillä ja kelpaa kasvissyöjillekin. Peltimakaroonilaatikko on valmis, syömään!

Peltimakaroonilaatikko

  • Pussi makaroonia (n.400 g)
  • Pari sipulia
  • Iso pussi pakastekasviksia (esim. kukkakaali, parsakaali, porkkana)
  • Pussi pakasteherneitä
  • Purkki fetaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 luomumunaa
  • 1 tl suolaa
  • Pinnalle juustoraastetta
  1. Keitä makaroonit, mutta jätä napakoiksi.
  2. Kuullota silputut sipulit öljyssä ja mausta suolalla ja pippurilla (ja halutessasi yrteillä tai muilla mieluisilla mausteilla).
  3. Keitä tai höyräytä pakastekasvikset ja herneet.
  4. Valuta feta ja murustele tarvittaessa pienemmäksi.
  5. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  6. Yhdistä munamaidon ainekset ja kippaa päälle.
  7. Viimeistele juustoraasteella.
  8. Lykkää 200 asteiseen uuniin vajaaksi puoleksi tunniksi.