Porkkanalettuset
Kotvan kokkailua
Makea leivonta
Menikö pääsiäinen herkutellessa?
Hyvä! Jatketaan samaa rataa. Suklaat on suikattu parempiin suihin, joten pyöräytetään porkkanoista pomminvarmat makeanhäkärän hävittäjät!
Porkkanalettuset 🥕🥞
- 8 dl maitoa
- 4 luomumunaa
- 3 isoa porkkanaa karkeasti raastettuna
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 3 dl vehnäjauhoja
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 tl leivinjauhetta
- kanelia, kardemummaa ja vanilliinisokeria maun mukaan
- Sekoita maito ja munat kulhossa, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, porkkanaraaste ja öljy.
- Anna turvota huoneenlämmössä puolisen tuntia tai, jos et heti ennätä lettusia paistamaan niin taikina joutaa uottelemaan jääkaapissa pitempäänkin.
- Paista öljytyllä pannulla lettusiksi.
- Tarjoile esimerkiksi luomuhunajan, pähkinöiden ja mieluisaksi maustetun tuorejuuston kera. Supernam! 😋