Hedelmäkorin vähän liian tummat banaanit pistelevät parastaan näissä näppärästi ja suit sait sukkelasti valmistuvissa veijareissa! Ja kun kyytiin hyppää vielä makeat metsämustikat, voidaankin julistaa..
HERKKUHÄLYTYS!
Välipalaletut
2 kypsää banaania
4 luomumunaa
1 dl kaurahiutaleita
ripaus suolaa
tuoreita mustikoita
Surauta banaanit, munat, kaurahiutaleet ja suola sauvasekoittimella sileäksi.
Jaa taikinaa öljytyn (lettu)pannun koloihin, ripottele pintaan mustikoita ja vähän vielä taikinaa päälle.
Paista miedolla lämmöllä nätin värisiksi.
Tarjoile välipalana mustikoiden, banaaniviipaleiden, luomuhunajan, jogurtin tai ihan minkä kanssa vaan!
Ps. Maistuu aina aamupalallakin ja aika ihanalta illallakin 🤭