Nyt unohdetaan voit, sokerit ja vehnäjauhot kaappiin. Se ei kuitenkaan tarkoita herkullisuudesta tinkimistä, päinvastoin! Näissä kätevissä välipaloissa on ravintoarvot kohdillaan ja makua vaikka muille jakaa! Näppärät ja nopeat valmistaa ja kylkiäisenä kyökkiin huumaava tuoksu!
Ohje
2 kypsää banaania
3 luomumunaa
1 dl luonnonjugurttia
3 dl kaurahiutaleita
1 dl kaurajauhoja
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
3 dl jäisiä puolukoita
Soseuta banaanit sauvasekoittimella.
Sekoita joukkoon kananmunat ja luonnonjugurtti.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Kääntele lopuksi joukkoon jäiset puolukat.
Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista 175 asteessa n. 20 minuuttia.