×
Varhaiskaalimunakas

Varhaiskaalimunakas

       

Rennon kesäkokin luottolounas tulee tässä!
Sesongin suussasulavasta varhaiskaalista taikoo tuossa tuokiossa nopeaa napsittavaa. Muutaman minuutin munakas valmistuu vaivattomasti ja sujahtaa suuhun sukkelasti!

Varhaiskaalimunakas

  • puolet pienestä varhaiskaalista
  • pari kesäsipulin vartta
  • 4 luomumunaa
  • loraus maitoa
  • turaus piparjuuritahnaa
  • 2 dl juustoraastetta
  • ripaus suolaa, mustapippuria ja valkosipulijauhetta
  1. Hienonna varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi ja silppua kesäsipulin varret.
  2. Kuumenna paistinpannussa loraus rypsiöljyä ja lykkää kaalit ja sipulit kuullottumaan muutamaksi minuutiksi.
  3. Sekoita loput ainekset kulhossa.
  4. Kaada munakasmassa pannuun ja anna hyytyä miedolla lämmöllä. Munakas maistuu muuten myös kylmänä!

Vinkki!

Mausta munakas rohkeasti tuoreilla mieliyrteilläsi.

Ruokaisamman version saat, kun lisäät edelliseltä aterialta tähteeksi jääneitä keitettyjä, kylmiä uusia perunoita pannulle ennen munakasmassan kaatamista.